Saturday, July 5, 2008

tere kallikesed! ma m6tlesin ikkagi, et kirjutan j2lle. et kuna sel n2dalal on h2sti palju aega, et siis v6ib ju seda kasutada. istun praegu kamina 22res laptopiga eksole, kodus on wifi neil, ja kribin juttu. t2na esimest p2eva ma ei tunne yldse kylma. sest p2ev otsa on palju tegemist olnud. hommikul tegime wilhelmine ja gussiega joogat ja peale seda k2isime kohalikult turul, nii tore oli. h2sti palju v2rsket juurvilja, pestot, oliive, puuvilju. k6ik jutustavad yksteisega elavalt, k6ik paistavad k6iki tundvat, iga laua taga saad k6ike head maitsta jne. ehhee isegi h66gveini myydi ja joodi, sest on ju talv, ja talvel syyakse siin pannkooke. :) kaneeli ja suhkruga, n2mma. oeh, kell neli p2eval hakkasime 6htus88ki valmistama, see pere siin on ikka jumalik. see kuidas siin s88gi tegemise ja s88mise yle r66mu tuntakse on lummav. teeb prantslastele ja itaallastele silmad ette. me tegime 6htus88ki 4 tundi, pastat, nullist. tegime ise taina, rullisime selle l2bi masina ja tegime t2idise ja panime selle k6ik ahju ja spinati salatit k6rvale. see on uskumatu, kuidas k6ik s6brad tulevad 6htuks kylla, igayks hakkab kohe s88gitegemisel abistama. laaahe! palju toredaid emotsioone t2na. palju juurvilju, mida ma enne s88nud ei ole. butternut squash n2iteks. kuidas see eesti keeles on? k6rvitsa sugulane.

nojah, siis m2rt helistas ja sai eesti keeles r22kida, ja guncha helistas indiast ja t6i mind maa peale tagasi, ta on l6una aafrikas elanud ja kogu seda mustade-valgete s6dimist n2inud ja tema ytles kohe, et muidugi on sul seal tore olla, sest sa oled valge ja ilus ja naeratav. et kui sa oleks t2pselt samasugune, aga lihtsalt must, ei saaks sa iial sellise kylalislahkuse osaliseks. nojah.

aga nyyd head und! aga mulle meeldib ikka, kui k6ik laste s6brad kylla tulevad ja ytlevad pereemale danni (t2di), nii armas. ja yldse, selline uskumatu kylalislahkus ikka. oh tore tore.

No comments: