Friday, July 11, 2008

elu observatory linnajaos


hola hola! molo kallid s6brad! elu ilus, sest p2ike on v2ljas ja meil on l6puks oma kodu!! kolisime oma esialgsest kaplinna rondeboschi urkast v2lja ja yyrisime p2ris oma toakese annega kahepeale otse kontori l2hedale. v2ga meeldiv oli hommikul 2 minutit kontorisse jalutada! :) elu on vahepeal ilusamaks l2inud kyll, nyyd lubas ilmateade 5 p2eva j2rjest p2ikest, tundub lausa uskumatu, et ka aafrikas v6ib p2ike paista!! :)) meie uus kodu on v2ga armas, aga kylm. eelmises urkas oli meil elektriradikas, aga uues kohas ei ole. magades v2risesime nagu v2iksed j2nesed. ainult kuum dush aitab kylma vastu v6idelda. ehhheee. aga muidu on esimene t88n2dal igati okidoki olnud, 2 p2eva oleme lihtsalt ringi s6itnud, yksp2ev veinifarmis ja eile s6itsime stellenboschi ylikooli yhele konverentsile loenguid kuulama l6una aafrika energiakriisist ja kliima soenemisest ja rooibos tee v2ikefarmeritest. v2ga nunnu. s6idame ringi oma bossi (kes ei ole ikkagi valge, vaid coloured, ehk siis pruun :)) piruka-autoga, kordam88da peab keegi kastis istuma. :)) v2ga l6bus. iga 6htu joome h66gveini, see t6esti aitab kylma vastu ideaalselt. naljakas eksole, et aafrikas saab h66gveini. meie kontori k6rval on t2iesti imetabane kohvik. touch of madness.. uuu.. nii friiki koht. nagu oleks sattunud kellegi sajanditagusesse korterisse, inimesed istuvad eraldi elutubades kamina 22res pehmetel sofadel ja ajavad vaiksel h22lel juttu. p2ris tore kant on siin ikka. tagore's on yks teine nunnu koht, mida yks hindu peab ja kus h2mar tasane jazz muusika kostub t2navale ja sees tinistavad vanad mehed kitarri. tore.

vot nii me siin elame. farmides k2imise jaoks ostsime omale annega kummikud. sellised ehtsad farmerite kummikud. :) t2naval k6ik vaatavad eriti uskumatute n2gudega meid. :)) inimesed pakuvad siin, et ma olen norrast v6i rootsist oma blondi peaga. v2ga tore. mu nimi tekitab meeletut segadust k6igis. kellelegi meelde ei j22 ja keegi seda v2lja 8elda ei suuda. :)) nagu ikka. mmm mis siis veel, aa, elame koos 4 inimesega. mustad ja valged ja hindud l2bisegi. yks kanada tudruk, yks ameerika hindupilka :))), yks tydruk limpopost ja yks poiss zimbabwest.

1 comment:

dvr said...

Jumalime, armsad sugulased!!!

Ei saa mitte mainimata jätta, et mulle teeb kangesti rõõmu see, et mina eelmisel aastal ikka enda jaoks sooja Aafrika avastasin!!! :)

Lugedes Su muljeid külmetamisest ja kuumaveepudeliga magamisest (ma tean, millest Sa räägid, sest ma pidin seda sel talvel koduvabariigis ka ise kasutama, teadagi...) ei tõstaks ma ilmselt iial jalga sinna mandrile, kartes, et külm mind seal lõplikult ära võtab.

Cool bananas! :)
Külli